Jeg ( Tom Andreassen) fikk en telefon av Rolf Wilfred Olsen i Arken AS. Han hadde snakket med Trond Henriksen i Kirkens Bymisjon Halden og ville gjerne sende noe til Ukraina. Trond formidlet han videre til H2H. Og vi har god kontakt med UBAS ( Ukrainsk Brann og Ambulanse Støtte) så vi tok i mot hittill 13 nye strøm aggregater som igjen fraktes videre av UBAS til Ukraina. 

Det er Rolf Wilfred som er hoved aktør i dette fantastiske prosjektet, men han har også fått med seg andre fra næringslivet i Halden. Billington v/Tore Stenbråten gav fra seg sin fortjeneste og bare dett utgjorde 34 000,-  Espen Flyvholm hørte om det og tegnet seg for ett, Jørn Løkenett og Stig Nordli ett.

At næringslivet med Rolf Wilfred i spissen gjennomfører ett slik prosjekt syntes jeg er helt fantastisk. Og på vegne av H2H, UBAS og de som blir mottagere i Ukraina takker vi for denne innsatsen. I den verden, Europa vi opplever i dag er det viktig at vi rekker ut en hånd til de som lider. Dessverre er det også mange i vårt eget land og vår egen by som lider så la oss gå inn i det nye året 2023 og gjøre dette året til «bry seg» året ? Det er så lite som skal til mange ganger for og glede andre, en telefon, en kopp kaffe, gå en liten tur sammen, et smil, en hyggelig kommentar kan forandre dagen til ett medmenneske. Så med dette og Rolf Wilfred sitt eget sitat under ønsker jeg dere alle en Riktig God Jul og Ett Godt Nytt «bry seg» År. 

«Da jeg så hvordan befolkningen må lide i Ukrainia på grunn av at de hverken

har lys eller varme så, «gråter» jeg, og tenkte jeg at jeg måtte gjøre noe

for noen familier i Ukrainia. Da så fant jeg ut at jeg kunne jo kjøpe noe

som sårt trengtes nå der nede, og gi noe som virkelig ville glede disse

stakkers menneskene. Jeg mener at de kjemper også for oss her i Norge.

Hvis Putin hadde vunnet krigen og tatt Ukrainia i løpet av kort tid, så

kanskje vi hadde stått for tur , neste gang. mener jeg.

Jeg som har vært så heldig med mine tre barn, 8 barnebarn, tre bonusbarn,

nå 4 oldebarn. Jeg har også vært så heldig at jeg har også tjent en del 

penger, som kan gis bort uten at jeg bør stå i kø for livets opphold.

Hvordan skulle jeg i så fall få fraktet aggregatene ned til Ukraina? 

Dagen etter dro jeg bort til Trond på Kirkens Bymisjon, og spurte han om

han viste noen som kjørte til Ukrainia. Ring Tom H2H sa han»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *