Prosjekter

Barnehjem: Vi er involvert i flere barnehjem i Romania. Vi har behandlingsprogram samt engelsk kurs for barna. I tillegg gjennomfører vi en rekke aktiviteter i løpet av året. Vi hjelper også ett «shelter» for de som ikke har noe sted å være.

Familiestøtte: Vi jobber sammen med flere fattige familier der vi bistår med alt fra nødvendig støtte til utvikling og utdanning.

Utdanning, helse og sikkerhet: Vår helt nye satsing blir under denne overskriften. I ett av Europas fattigste hjørner etablerer vi i første omgang dette prosjektet. Dette er i Voartopele De Sus i Romania. Vi har jobbet på stedet med en spesifikk familie gjennom flere år og ønsker nå og gjøre noe for hele lokalsamfunnet. I samarbeid med skole, brann, politi og ambulansefolk fra
Norge/Sverige.

Brev til Julenissen: Ett av høydepunktene i året er Julen, slik er det også i Romania. Mange av de barn/unge vi gjennom hele året har kontakt med har ikke foreldre eller familie som har mulighet til å gi dem en pakke med det de ønsker seg. Derfor har prosjektet «Brev til julenissen» blitt en årlig tradisjon. I fjor fikk vi inn flere hundre ønsker og tro det eller ei alle fikk sin gave. Dette er gaver som er innkjøpt av familier og bedrifter  i Romania som har muligheten til å strekke ut en hånd.

Andre prosjekter: Når vi har mulighet og resurser bistår vi ved de sentere vi gjennom flere år har lært å kjenne.