Vi leier ut lyd-, lys- og scene-utstyr for de fleste behov for både små og mellomstore arrangementer. I tillegg har vi kontakt med personal som kan hjelpe til med rigging og operasjon av teknisk materiell som lyd anlegg. Vi samarbeider gjerne med veldedighets organisjoner og har alternativer for mindre lokale band, der vi kan leie ut utstyr i bytte mot en prosentandel av billettinntekter, lei uten risk.

H2H MUSIC er en organisasjon som går hånd i hånd med hjelpeorganisasjonen Hand-2-hand (H2H). Formålet med H2H Music er å bidra i arbeidet til H2H, ved at overskuddet går direkte til organisasjone

H2H har gjennom flere år avholdt musikk- og kultur arrangementer for å tjene penger til sine formål. Ut i fra erfaringene og kontaktene vi har utviklet i løpet av disse årene, ble H2H MUSIC en naturlig utvikling for å bidra til arbeidet vi gjennomfører.

Da H2H og H2H MUSIC er basert i Halden, opererer vi hovedsaklig i vårt lokale miljø, Viken og Oslo-området. Kontakt oss gjerne for en prat om pakker vi kan tilpasse ditt behov, priser eller vårt arbeid i Romania.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *