În ultimii doi ani, în luna octombrie ne-am făcut un obicei din a duce 20 de copii defavorizați, într-o tabăra la munte.

I Oktober de 2 siste årene har vi forsøkt å lage en tradisjon ved å ta med 20 barn som kommer fra dårlige stilte familier til en campingtur i fjellområdene.

Det er et prosjekt vi setter stor pris på og som vi gjør hvert år.

Vi vil vise barna fjellene, lære dem å sette pris på og glede seg over skogen og den magiske skogen.

Den første gangen vi gjorde dette var i 2018. Da reiste vi med 20 barn fra Edulier Stiftelsen. Vi lekte, spiste sundt, delte gresskar, lekte, danset og lo og besøkte Cheia landsby.

I Oktober 2019 reiste vi med de fra Joyo Stiftelsen. Supre dager hvor vi sammen med våre frivillige Brașov før vi kom til overnattingsstedet i Cheia hvor vi løp gjennom engene i nærheten av de to museumene i landsbyen (Mine Flowers Museum og Francisc Rainer Museum of Anthropology) og lagde en lite video der barna var skuespillere, redaktør, screenwriter og designere på settet.

Tusen takk til de som har vært med oss i disse 2 årene. Vi vi takke Floarea Soarelui Pension for å ha oss. Seven Media for snacks og snadder fra Subway samt de som donerte penger til oss p åFacebook og på Galatom plattformen.

Vi ser frem imot utgave nummer 3!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *