Blant Hand2Hand`s s venner har vi mange forskjellige personer og personligheter. Vi har venner som lever som kunstnere, jobber innen finans, turisme samt personer som lever og ånder for natur – opplevelser til vanns, i skogen og til fjells.

En av dem, Mihai, hadde en super idé,; til å starte med, ta med 5 av barna vi hjelper opp i fjellene. Ikke på hvilken som helst måte, men på telttur. Som sagt så gjort. Vi reiste til våre gamle venner hos The Life and Light Foundation og de første som ville på tur var Sara, Laura, Emil, Alberto og Marian. Så en lørdag morgen Răzvan og Andreaa Costache, Mihai Ventoniuc og Alexandru Toader  reiste sammen med barna til Cheile Rășnoavei hvor de satte leir, fyrte băl og klatret. Dagen etter dro de pă dagstur til Curmătura hytten. Barna lțrte litt om ă klatre i fjellene, om fjellene og hva de måtte ha av utstyr for å være ute i naturen og trives der. Dette var «førsteutgaven» ut i det frie. Flere turer kommer har Mihai lovet.

Vi ønsker å får kontinuitet i dette prosjektet og vi håper du vil støtte oss i prosjektet siden vi tror på at barn og unge behøver å lære om fordelene ved å være ute i naturen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *